Çeyiz Setleri Modelleri ve Fiyatları

Taç Çeyiz Setleri Modelleri ve Fiyatları 

Taç çeyiz setleri, şık tasarımları ve uygun fiyatlarıyla evlilik hazırlığı yapanlara geniş bir seçenek sunar. Çeşitli modeller arasından ihtiyaca ve zevke uygun tercihler yapılabilir. Taç, şıklığı ve kaliteyi buluşturan taç çeyiz setleriyle ev dekorasyonuna zarafet katıyor. Her zevke uygun farklı modelleriyle dikkat çeken Taç, yatak odası ve banyo için özel tasarımlar sunuyor. Çeşitli renk ve desen seçenekleriyle her tarza hitap eden bu setler, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Taç kalitesiyle evinize şıklık katın!
Çeyiz Setleri Modelleri ve Fiyatları - Taç
Çeyiz Setleri Modelleri ve Fiyatları - Taç
Çeyiz setleri modelleri ve fiyatları evlilik hazırlığında olan gençleri yakından ilgilendiren bir konu olup bilhassa gelin adaylarının ilgisi dahilindedir. Evlilik mutlu bir başlangıç amacıyla çıkılan bir yolculuktur. Çiftlerin kendilerine heyecan ve mutlulukla yeni bir düzen kurmalarını sağlayan bir süreci beraberinde getirmektedir. Bu sebeple bu hazırlık sürecinin bir parçası olan çeyiz hazırlama ritüeli gelinler tarafından titizlikle yürütülmektedir. Bu noktada Taç markası bu mutlu ve heyecanlı günlerinizde size eşlik ederek aradığınız ürünü size sunmanın memnuniyetini yaşamakta ve mutluluğunuza ortak olmaktadır.
Çeyiz Setleri Modelleri ve Fiyatları - Taç
Çeyiz Setleri Modelleri ve Fiyatları - Taç
Taç çeyiz setleri modelleri ve fiyatları açısından sizler için pek çok fırsatı bir araya getirmektedir. 1960 yılından beri üretimlerine hız kesmeden devam eden Taç markası sizlerin istek ve ihtiyaçlarını düşünerek üretim planlarına yön vermektedir. Böylece ortaya kaliteli, kullanışlı ve şık ürünler çıkarmaktadır. Taç ürünleri mutluluğa giden yolda size destek olarak güzel günlerinizde eşlik edecektir. Bu anlamda Taç güvenebileceğiniz bir marka olarak bu heyecanlı yeni başlangıç anınızda yanınızda olmaktadır. 

Taç Çeyiz Setleri Özellikleri 

Taç taç çeyiz setleri, yüksek kaliteli malzemelerden üretilir ve şık tasarımlarıyla evinize zarafet katar. Çeşitli renk ve desen seçenekleri sunar. Evlilik mutlu bir başlangıçtır. Heyecanla yapılan hazırlıklar uzun ve mutlu bir hayatın var olması için temennilerde bulunarak gerçekleştirilmektedir. Aile olmanın anlamının zihinlerde daha da perçinlendiği bu önemli anın hazırlık aşaması da birçok duygunun bir arada yaşandığı bir süreci beraberinde getirmektedir. Taç markası olarak çeyiz hazırlama sürecinizde yanınızda olmaktayız. Taç, ürünleriyle en güzelini en kalitesini seçmek ve kullanmak arzunuzu desteklemektedir. Bu bağlamda Taç ürünleri birçok özellik taşımaktadır:
Taç ürünleri kalitesiyle farklılık yaratan ürünlerdir. Taç ailesinin bir parçası olan çeyiz setleri için de bu durum geçerlidir. Dayanıklı ve kaliteli üretim anlayışı ile uzun yıllar kullanabilmeniz amaçlanır. İleride nice evlilik yıldönümlerinizi kutlarken sofranızda size eşlik edecek ürünlerdir. 
Taç ürünleri tasarımıyla da dikkat çeken ürünlerdir. Çeyiz setlerini oluşturan her parçanın tasarımı özenle yapılmaktadır. Taç markasının dünya trendlerini yakından takip eden tasarım anlayışı çeyiz setlerinde de kendini göstermektedir. Bu anlamda ışıltılarıyla kalplerinizi çalacak özelliktedir. 
Taç ürünleri işlevseldir. Yani rahatlıkla kullanabileceğiniz, üstlendikleri görevi tam anlamıyla yerine getiren ürünlerdir. 
Taç ürünleri kalite, tasarım ve işlevsellik yani kullanışlılık yönünden güçlüdür. Çeyiz setleri de bu üç önemli özelliği taşımaktadır. Taşıdığı bu özellikler itibariyle de sizlerden yoğun ilgi görmektedir. Bu bağlamda Taç markası şık bir mutfak dekorasyonu veya sofra oluşturmak adına sizler için çalışmalarına hızla devam etmektedir.

Taç Çeyiz Setleri Modelleri

Taç çeyiz setleri, geniş bir model yelpazesine sahiptir. Yatak odası ve banyo için özel tasarımlar sunar. Klasikten modern tarza kadar çeşitli seçenekler bulunur. Taç çeyiz setleri hem şıklığı hem de kaliteyi bir arada sunar. Gelin adaylarının çeyizleri ile birçok kişinin beğenisini kazanmasına vesile olacak modeller üretmektedir. Bu bağlamda model açısından çok çeşitli seçenekler sunmaktadır.
Taç Çeyiz Setleri Modelleri - Taç
Taç Çeyiz Setleri Modelleri - Taç
Taç markasının çeyiz seti modellerinden bir kısmını şu şekilde sıralayabiliriz:

Taç Air Grand 12 Parça Mutfak Seti 
Taç Carabella Döküm Kapak 10 Parça Tencere Seti Gri
Taç Çeyizim Hazır 155 Parça Avantajlı Çeyiz Seti 
Taç Evlilik Paketi 144 Parça Avantajlı Set
Taç Keyf-i Ala 2’li Set
Taç Mega 67 Parça Çeyiz Seti
Taç Smart Elektrikli Düdüklü Air Fryer 2’li Set
Taç Ultra Ekonomik 7 Parça Pişirme Seti
Taç Ultra Mix Tencere Tava Seti
Taç Valeriya Döküm Kapak 16 Parça Çeyiz Seti Haki
Taç Valeriya Döküm Kapak 16 Parça Çeyiz Seti Lila
Taç Vita Connect 16 Parça Avantajlı Çeyiz Seti
Taç 13 Parça Cam Kapaklı Döküm Pişirme Seti
Taç 13 Parça Döküm Pişirme Seti
Taç Air Connect 9 Parça Mutfak Seti 
Taç Çok Amaçlı Pişirme Seti
Taç Elite Tava Sahan Seti
Taç Glassdem Air Fryer 2’li Çeyiz Seti
Taç Grand Steel 15 Parça Avantajlı Çeyiz Seti
Taç Granit 10 Parça Çelik Kapak Avantajlı Çeyiz Seti Krem
Taç Green Love 8 Parça Pişirme Seti
Taç MaxxCook Mega 18 Parça Çeyiz Seti Haki
Taç MaxxCook Mega 18 Parça Çeyiz Seti Krem
Taç Miranda 8 Parça Çelik Çeyiz Seti Platin
Taç Vallena 16 Parça Çelik Çeyiz Seti
Taç Hera İndüksiyon Tabanlı 16 Parça Çelik Çeyiz Seti Platin
Elenor 120 Parça Çeyiz Seti
Taç Jasmine 120 Parça Çeyiz Seti
Taç Merry 169 Parça Avantajlı Çeyiz Seti
Taç Pera 189 Parça Avantajlı Çeyiz Seti
Taç sizler için her anlamda kolaylık sağlamayı amaçlamaktadır. Bu anlamda görüldüğü üzere  oldukça kapsamlı çeyiz setleri oluşturma yoluna gitmektedir. Birçok modelin sunulduğu Taç çeyiz setleri ile ilgili olarak çelik çeyiz setleri ve elektronik çeyiz setlerine yazının devamında ayrıca değinilecektir.

Çelik Çeyiz Setleri

Taç çelik çeyiz setleri, dayanıklı ve şık tasarımlarıyla dikkat çeker. Kaliteli çelikten üretilen bu setler, mutfakta kullanım için idealdir ve çeşitli renk ve desen seçenekleri sunar. Çelik dayanıklılığı ile öne çıkan bir materyaldir. Bu özelliğiyle mutfakta oldukça çok kullanım alanı olmaktadır. Mutfakta sıklıkla kullanılıyor olması çeyiz setleri için de vazgeçilmez olmasına neden olmaktadır. Bu anlamda Taç markası çelik dayanıklılığını arzu eden kişiler için çelik çeyiz setleri de bünyesinde bulundurmaktadır.
Çeyiz Setleri Modelleri ve Fiyatları
Çeyiz Setleri Modelleri ve Fiyatları
Taç çelik çeyiz setlerinde 18/10 paslanmaz çelik kullanılmaktadır. Genellikle çaydanlık, tencere, cezve gibi ürünlerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan çelik çeyiz setleri gelin adaylarının çok fazla ilgi gösterdiği setlerdir. Detaylarında kullanılan renklerle birçok seçenek sunabilmektedir. Aşınma konusunu minimuma indirgeyen çelik bu yönüyle mutfaklarda çok sık tercih edilmektedir. Ayrıca uzun ömürlü olmaları nedeniyle de çok fazla talep görmektedir. Parlak görünümleriyle de oldukça göz çarpıcılardır. Çelik ışıltısını mutfaklarına taşımayı arzu eden gelin adaylarının favorisi olabilecek ürünlerdir.

Taç Elektronik Çeyiz Seti

Elektronik mutfak aletleri hayatımızı pek çok yönden kolaylaştırmaktadır. Bu yüzden birçok kişi tarafından tercih edilirler. Evlilik hazırlığı yapan kişiler de elektronik mutfak aletlerine yönelmektedir. Özellikle çalışan gelin adayları çalışma yaşamının getirdiği koşuşturmaca da zaman ve efor açısından kazanç sağlayacak elektronik mutfak aletlerini çeyizlerinde bulundurma yoluna gitmektedir.
Elektronik Çeyiz Seti - Taç
Elektronik Çeyiz Seti - Taç
Taç markası çeyiz setlerinde bulundurduğu elektronik mutfak aletleriyle bu talebe yönelik çalışmalar yürütmektedir. Bu bağlamda Air Fryer son dönemin en popüler elektrikli mutfak aletlerinden biri olarak Taç çeyiz setlerinde kendisine sıklıkla yer bulmaktadır. Kimi zaman Air Fryer ve çay makinesi veya kahve makinesi şeklinde 2’li çeyiz setleri olabileceği gibi kimi zaman da çok parçalı setlere elektrikli ev aletleri dahil edilebilmektedir. Bu açıdan siz de istek ve ihtiyaçlarınıza göre bir seçim yapabilirsiniz.

Taç Çeyiz Setleri Mutfak Fiyatları

Taç çeyiz setleri mutfak fiyatları, ürünlerin özelliklerine, içerdikleri parçalara ve malzeme kalitesine bağlı olarak değişiklik gösterir. Genellikle çelik, seramik veya porselen gibi malzemelerden üretilen setlerin fiyatları ortalama olarak 200 TL ile 1000 TL arasında değişebilir. Ancak, özel tasarımlar veya ekstra özellikler içeren setlerin fiyatları daha yüksek olabilir. Güncel fiyatlar için Taç'ın resmi web sitesi veya perakende satış noktalarıyla iletişime geçebilirsiniz. Evlilik hazırlığı yapan kişiler pek çok alanda harcama yaptıkları bir sürece dahil olmaktadır. Ayrıca baştan bir ev kurma yoluna gittikleri için birçok masrafları olmaktadır. Bu yüzden çiftler  bu hazırlık aşamasının bir parçası olan çeyiz sürecinde de en iyi ürünü uygun fiyata alabilmeyi arzu etmektedir. Bu anlamda Taç uygun fiyatlı çeyiz setleri ile karşınıza çıkmaktadır.
Taç Çeyiz Setleri Mutfak Fiyatları
Taç Çeyiz Setleri Mutfak Fiyatları
Taç markası çeyiz setleri modelleri ve fiyatları açısından size birçok kolaylık sağlamaktadır. Belirtildiği üzere uygun fiyatlı olan Taç ürünleri sizi maliyet açısından da büyük bir yükten kurtaracaktır. Taç çeyiz setlerinin fiyatlarına bakıldığında 1.399 TL den 22.999 TL’ye kadar bir fiyat aralığı vermek mümkündür. Burada fiyatları belirleyici olan setlerin içeriğindeki modeller, parça sayısı vb. unsurlardır. Elektrikli ev aletlerinin set içerisinde var olup olmaması yine belirleyici olmaktadır. Genel olarak Taç çeyiz setleri uygun fiyatlı ürünlerdir. Bu yönden de oldukça avantajlıdır.

Taç Çeyiz Setleri İçeriği

Taç çeyiz setleri pek çok kategoride ürünü bir araya getirmektedir. Kaliteli ve şık tasarımlarının yanı sıra kullanışlılığıyla dikkat çeken Taç ürünleri birçok modelde satışa sunulmaktadır. Bu açıdan Taç bünyesinde çok çeşitli çeyiz setleri olduğunu söylemek mümkündür. Taç çeyiz setleri içerik açısından çeşitli modellerde yemek takımları, çatal kaşık bıçak takımları, granit tencereler, çelik tencereler, sahanlar, tavalar, çaydanlık takımı, tepsi, cezve takımı gibi ürünleri barındırmaktadır. Ayrıca Air Fryer, kahve makinesi, çay makinesi, elektrikli düdüklü tencere gibi elektronik ev aletlerinden oluşan ikili setler bulunmaktadır. Ek olarak bazı kapsamlı setlerin içinde de  elektrikli ev aletlerine yer verilebilmektedir. Bu yönüyle çok yönlü setlerin var olduğunu söylemek mümkündür. 

Taç Çeyiz Setleri Avantajları

Çeyiz, evlilik hazırlığı yapan her genç kızın dahil olduğu bir süreci beraberinde getirmektedir. Bu yüzden hayallerindeki gibi bir çeyize sahip olmak isteyen genç kızların ilgi gösterdiği konulardan biri de çeyiz setleridir. Çeyiz setlerinin sağladığı en büyük avantaj kampanya dahilinde birden fazla ürünü bir araya getirdikleri için ekonomik yönden olmaktadır. Birçok marka bu tarz bir anlayışla çeyiz setleri oluşturma yoluna gitmekte ve evlenen çiftler için avantajlar sunmaktadır.
Çeyiz Setleri Avantajları - Taç
Çeyiz Setleri Avantajları - Taç
Çeyiz setlerinin bir diğer avantajı zaman tasarrufu sağlamasıdır. Çeyiz hazırlama sürecinde büyük bir zaman alan alışveriş sürecini birçok ürünü bir arada sundukları için minimuma indirgeyen bu setler bu avantajıyla da dikkat çekmektedir. Ayrıca zaman tasarrufuna ek olarak aynı nedenden ötürü pratiklik sağladığı da belirtilebilir. Kısaca tek seferde bütün ürünleri bir set aracılığıyla satın alabilme imkanına kavuşulmaktadır.

Taç Çok Amaçlı Çeyiz Paketleri

Çeyiz paketleri birçok yönden avantajlı olmaktadır. Çok amaçlı çeyiz paketleri ise bu avantajlarına ekstra katkı sağlamaktadır. Bu açıdan Taç markasının çok amaçlı çeyiz paketleri ile size kolaylık sağladığını söylemek mümkündür. Çok yönlü olan bu paketler hem zamandan tasarruf etmenize aracılık edecek hem ekonomik olacak hem de mutfakta birçok alanda kullanım imkanı bulacaktır.
Çok Amaçlı Çeyiz Paketleri - Taç
Çok Amaçlı Çeyiz Paketleri - Taç
Çok amaçlı çeyiz paketlerinden kastedilen birden fazla kategoride ürünü bir arada sunan içeriklere sahip olan setlerdir. Örneğin 12 kişilik yemek takımı, 72 parça çatal kaşık bıçak seti, çelik düdüklü ve tencere seti, döküm cam kapaklı tencere seti, döküm sahan seti, kek kalıbı ve Air Fryer içeren Taç Çeyizim Hazır 155 Parça Avantajlı çeyiz seti mutfakta hem pişirme aşamasında hem de sofra kurulumunda size destek sağlayacak çok amaçlı çeyiz setlerindendir. Yine porselen yemek takımı,çatal kaşık bıçak seti, çelik tencere seti, döküm cam kapaklı tencere seti, kahvaltı takımı ve sahan seti barındıran Taç Star 182 Parça çeyiz seti çok amaçlı çeyiz paketlerine örnek olarak verilebilir. 

Çeyiz Setlerinin Faydaları

Çeyiz setlerinin faydaları temelde bütçe dostu olması ve zaman tasarrufu sağlaması yönünden özellikle iki başlıkta ele alınabilir. Markalar çeyiz setlerini oluştururken birçok ürünü bir araya getirmektedir. Bu ürünler bir arada daha uygun fiyata satışa sunulmaktadır. Böylece çeyiz hazırlığı yapan kişilere ekonomik yönden fayda sağlamaktadır. Ayrıca çok fazla aramaya gerek kalmadan birçok ürünü bir arada sunan çeyiz setleri sayesinde zamanınız da size kalmaktadır.
Çeyiz setlerinin faydalarından bir diğeri ise içerisindeki ürünler birbiriyle uyumlu olarak bir araya getirildikleri için mutfak dekorasyonunuzda bütünlük sağlamaktadır. Bu da daha uyumlu bir görünüm elde etmenize aracılık etmektedir. Ayrıca çeyiz hazırlığı içinde olan sevdikleriniz için hediye olarak alabileceğiniz kullanışlı ürünlerdir. Bu yönüyle de faydalı olduğu söylenebilir.

Kullanışlı Çeyiz Setleri

Bir eşya satın alırken kalitesi, tasarımı ve fiyatının yanı sıra kullanışlılığına da dikkat ederiz. Bu durum yeni evlenecek çiftler içinde geçerlidir. Kullanışlı yani işlevsel ürünleri genelde tercih etmektedirler. Bu anlamda çeyiz hazırlama süreçlerinde kullanışlı çeyiz setleri de bir adım önde olmaktadır. Şöyle düşünün birçok yönden iyi bir çeyiz seti satın aldınız ama kullanışlı olmadı. O zaman maksimum fayda sağlanamayacaktır. Bu anlamda Taç çeyiz setleri fonksiyonel yapısıyla aradığınız çeyiz setlerini oluşturmaktadır.
Kullanışlı Çeyiz Setleri - Taç
Kullanışlı Çeyiz Setleri - Taç
Taç çeyiz setleri birçok kategoride ürünü bir araya getirmesi, tasarımı ve kalitesiyle kullanışlı ürünlerdir. Ayrıca uzun zaman kullanmanıza olanak tanıyan setlerdir. Dayanıklılığıyla ömürleri uzun ve işlevsel yani kullanışlıdır. Bu anlamda maksimum fayda alabileceğiniz ürünlerdir.

Güvenilir Çeyiz Setleri

Çeyiz setlerinin güvenilir olması önemlidir. Bu anlamda hem tasarım yönünden hem de kalite ve kullanışlılık açısından güvenilir olanların tercih edilmesine dikkat edilmelidir. Bu anlamda Taç çeyiz setleri güvenilir setlerdir. Hem kendiniz için hem de sevdiklerinize hediye olarak tercih edebileceğiniz ürünlerdir. 
Taç ürünleri kalitelidir. Kullanılan materyalin porselen, çelik ,cam veya granit olması fark etmeksizin en iyi kalitede üretim süreci gerçekleştirilmektedir. Gerekli kontrollerden geçilerek satışa sunulan ürünlerdir. Ayrıca kanserojen madde kesinlikle içermemeleriyle öne çıkarlar. Bu açıdan güvenilir olma özellikleriyle dikkate değer ürünlerdir.

Taç Evlilik Çeyiz Setleri 

Taç markası evlilik hazırlığı içerisinde bulunan çiftler için en iyi ürünleri sunmayı amaçlamaktadır. Bu anlamda çeşit çeşit çeyiz setlerini satışa sunarak müşteri memnuniyetini sağlamak, onların istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacı taşımaktadır. Taç çeyiz setleri şık sofralar oluşturmanıza olanak tanıyan, mutfakta size büyük destek verecek ürünlerden oluşmaktadır. Bu anlamda kalitesi ve tasarımıyla öne çıkmaktadır.
Taç Evlilik Çeyiz Setleri
Taç Evlilik Çeyiz Setleri
Taç çeyiz setleri modern tasarımlarıyla sizin ve sevdiklerinizin beğeneceği ürünlerdir. Ayrıca birçok kategoride ürün barındırmaları nedeniyle kapsamlı bir özelliğe sahiptir. Hem pişirme gereçleri hem de sofrada sunum sırasında yardımcı olacak ürünler içerebilmektedir. Ayrıca elektrikli ev aletleri içeren çeyiz setleri de bulunmaktadır. Tüm bu yönleriyle mutlu başlangıçlarınızda yanınızda olacak setlerdir. 

Taç En İyi Çeyiz Setleri

Taç markası kalitesi, tasarımı ve işlevselliği ile  fark yaratan ürünler sunmaktadır. Bu anlamda bütün ürünleri güvenilirdir. Çeyiz setleri de Taç ailesinin güvenilir ürünlerindendir. “En iyi Taç çeyiz seti hangisidir?” şeklindeki arayışlarınızda içlerinden birini en iyi diye sınıflandırmak diğer ürünlere haksızlık olacağından doğru olmayacaktır.
Taç En İyi Çeyiz Setleri
Taç En İyi Çeyiz Setleri
Ancak sizlerin en çok ilgi gösterdiği çeyiz setlerinden bazılarını şu şekilde sıralamak mümkündür:

Taç Elite Tava Sahan Seti
Taç Green Love 8 Parça Pişirme Seti 
Taç Vallena 16 Parça Çelik Çeyiz Seti
Taç Air Grand 12 Parça Mutfak Seti
Taç 13 Parça Döküm Pişirme Seti 
Elenor 120 Parça Çeyiz Seti 
Taç Merry 169 Parça Avantajlı Çeyiz Seti
Bahsedilen çeyiz setleri en çok satan çeyiz setlerine örnek niteliğinde olup, bu setlerin haricinde sizlerden yoğun ilgi gören birçok çeyiz seti bulunmaktadır. Taç çeyiz setleri kalite ve tasarımının yanı sıra uygun fiyatlı yapısıyla da sizlerden çok talep görmektedir. Bu anlamda Taç markası çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Çeyiz Setleri Markaları

Evlilik hazırlığı sürecinde birçok çift bulunmaktadır. Bu anlamda onların istek ve ihtiyaçlarını dikkate alan ve onlara yönelik ürünler üreten birçok marka olmaktadır. Bu anlamda çeyiz setleri markaların çeyiz hazırlığı içerisindeki özellikle gelin adaylarına ulaşmak için oluşturduğu ürünlerdir. Birçok kategoride ürünün bir araya gelerek oluşturduğu çeyiz setleri beklendiği gibi çok fazla ilgi görmektedir.
Çeyiz Setleri Markaları - Taç
Çeyiz Setleri Markaları - Taç
Taç çeyiz setleri satışa sunan markalardan birini oluşturmaktadır. Kalitesiyle ve zarif ve şık tasarımlarıyla ilgi odağı olan markanın ürünleri aynı zamanda uygun fiyatıyla da dikkat çekmektedir. Pratiklik kazanmanızı sağlayacak bu ürünler ile yeni mutfağınızda vakit geçirmek oldukça keyifli bir hal alacaktır.

Taç Çeyiz Listesi

Çeyiz listeleri evlilik hazırlığı içerisindeki gelin adaylarının tamamlamak için yoğun çaba gösterdiği listelerdir. Bu anlamda tüm eksiklikleri gidermek adına çeyiz setleri oldukça yardımcı bir görev üstlenecektir. Taç çeyiz setleri ile çeyiz listeleri kısa sürede en ekonomik şekilde tamamlanma fırsatı bulacaktır. 
Taç çok yönlü çeyiz setleri ile mutfağa dair birçok ürünü bir arada sunmaktadır. Yemek takımları, hem çelik hem granit tencere setleri, çatal kaşık bıçak setleri ve elektrikli ev aletleri vb. gibi  pek çok ürün bu setlerin içeriğinde yer almaktadır. Bu açıdan hem ekonomik bir şekilde hem de çok fazla zamanınızı almadan bu setler aracılığıyla çeyiz listenizdeki eksikleri tamamlayabileceksiniz.

Taç Evlilik Çeyiz Paketleri

Evlilik çeyiz paketleri birçok çiftin tercih ettiği ürünlerdir. Kampanyalı olmaları nedeniyle daha uygun fiyata satılan bu ürünler bütçe dostudur. Ayrıca saatlerce belki günlerce sürecek alışveriş sürecini daha hızlandırmak adına oldukça faydalı ürün gruplarıdır.
Taç Evlilik Çeyiz Paketleri
Taç Evlilik Çeyiz Paketleri
Evlilik çeyiz paketleri farklı kategoride olsa da birbiriyle renk vb. açıdan uyumlu ürünlerdir. Bu açıdan mutfaklarında ve sofralarında uyumluluk arayan gelin adaylarının sıklıkla tercih ettiği görülmektedir. Bu anlamda Taç markası kaliteli ve çok yönlü çeyiz setleri sunmaktadır. Zengin bir tasarım anlayışına sahip olan Taç  böylece sizlerin tercih ettiği bir marka olarak sektörde yerini almaktadır.

Taç A’dan Z’ye Çeyiz Setleri

Taç markası çeyiz setleri anlamında çok sayıda seçenek sunmaktadır. Kalite odaklılık, tasarımda yenilik, kullanışlılık esaslı olmak benimsediği ilkeler çerçevesindedir. Bu anlamda sizlerden de olumlu dönüşler almaktadır. Taç çeyiz setleri çok çeşitlidir. Elektrikli ev aletlerinden çatal kaşık bıçak takımlarına kadar birçok kategoride ürün bir araya getirilerek uygun fiyatla sizler için satışa sunulmaktadır. Söz konusu çeyiz setlerinin içerisindeki her bir ürün şıklığı mutfaklarınıza taşıyacak niteliktedir.
Taç A’dan Z’ye Çeyiz Setleri
Taç A’dan Z’ye Çeyiz Setleri
Taç markası çeyiz setleri modelleri ve fiyatları açısından birçok fırsat sunmaktadır. Taç çeyiz setleri 2 yıl boyunca markanın garantisi altındadır. Ayrıca müşterileri için birçok ödeme kolaylığı sağlamaktadır. Kapıda nakit veya kredi kartıyla ödeyebilme imkanınız da bulunmaktadır.  Yine web sitesi ve  birçok noktada  bulunan mağazalarıyla ulaşabileceğiniz bu ürünler ile ilgili iade veya değişim imkanınız da vardır. Bu anlamda siz de kendiniz için veya sevdiklerinize hediye amaçlı  Taç çeyiz setlerine ulaşmak isterseniz sitemiz ve satış noktalarımız aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz. 

Taç Çeyiz Setlerini Beğenen Kullanıcılarımızın Yorumları

Çeyiz seti kullanıcı yorumları arasında ürünler bazında çeşitli yorumlar dikkatimizi çekmiştir. Ürünlerin uzun süre kullanıma uygun oluşu, hızlı pişirme özellikleri, her ocağa uygunluk sağlayan ürün çeşitliliği ve renk tonlarının çağın mutfak tasarımlarına en uygun yapısıyla ilgili konular dikkat çekmektedir. Bunların dışında uygun fiyat ve ödeme kolaylığı seçenekleri de Taç markasında öne çıkan kullanıcı yorumları arasındadır. Kalite seviyesi 8 ile 10 seviyesinde üretilen ürünler Taç markasını dünya markası haline getirmiştir. Ürün kullanım şekliyle ilgili garanti belgeleri gibi durumlar ise ürün kalitesini öne çıkarmaktadır. Bu tür durumlar veya ambalajdan kullanıma kadar en ufak detay kullanıcıları etkileyen konulardır. Her birine dikkat eden Taç markası ise müşteri memnuniyetini benimsemiş en çok satan firmadır.

Bütçenizden Tasarruf Etme Fırsatını Kaçırmayın!

Yoğun düğün telaşınız arasında size derin bir nedes aldıracak, bütçenizden ciddi oranda tasarruf imkanı sağlayacak Taç Çeyiz Setleri ürünlerimizi alarak size sunduğumuz avantajlardan yararlanabilirssiniz. Bu kadar masrafın altından nasıl kalkacağınız endişesini taşımadan, evlenen gençlerin yuva kurmasında katkıda bulunmak isteyen Taç firması, çiftelrin ayararlanabileceği aşağıdaki fırsatları sunmuştur.
500 TL ve üzerinde ücretsiz kargo hizmeti
Kapıda nakit veya kart ödeme kolaylığı
Havale EFT ödeme kolaylığı
12 aya varan taksitle online kart ile ödeme fırsatı
Bir günde kapıda teslimat
Hasarlı ürünlerde 14 gün koşulsuz iade
Kampanya indirimleri
Hasarlı ürünlerin birebir değişimi

Taç Çeyiz Setleri için İletişim

Dünyanın birçok ülkesine mutfak eşyalarının satışını yapan Taç firmasının çeyiz setleri ürünlerini almak istiyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz. Taç mağazasını ziyaret ederek ürünlerimizi inceleyebilir, satış uzmanlarımızdan ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Tel: 08503039000
Adres: İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul





1 Yorumlar

  1. Çeyiz seti kullanıcı yorumları arasında ürünler bazında çeşitli yorumlar dikkatimizi çekmiştir. Ürünlerin uzun süre kullanıma uygun oluşu, hızlı pişirme özellikleri, her ocağa uygunluk sağlayan ürün çeşitliliği ve renk tonlarının çağın mutfak tasarımlarına en uygun yapısıyla ilgili konular dikkat çekmektedir. Bunların dışında uygun fiyat ve ödeme kolaylığı seçenekleri de Taç markasında öne çıkan kullanıcı yorumları arasındadır. Kalite seviyesi 8 ile 10 seviyesinde üretilen ürünler Taç markasını dünya markası haline getirmiştir. Ürün kullanım şekliyle ilgili garanti belgeleri gibi durumlar ise ürün kalitesini öne çıkarmaktadır. Bu tür durumlar veya ambalajdan kullanıma kadar en ufak detay kullanıcıları etkileyen konulardır. Her birine dikkat eden Taç markası ise müşteri memnuniyetini benimsemiş en çok satan firmadır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski